Paketerbjudanden

Badpaket

Ta med familjen till Vänersborg och bada på Vattenpalatset som är ett kul äventyrsbad för hela familjen. Det finns vattenkanoner, virvelkanal, vattenrutschbana, utomhusbassäng och grotta. Relaxavdelning med bubbelpool och ångbastu.

Golfpaket

Passa på att spela golf när du besöker Quality Hotel. Spela de 18 hålen på närliggande Onsjö golfbana är både utmanande och vackra eller åk lite längre och spela på Ekarnas Golfklubb utanför Grästorp eller Kobergs Golfklubb utanför Trollhättan.

Relaxpaket

Upplev en härlig helg med god mat, mys, träning, spabehandling och givetvis trevligt bemötande. Under en relax-weekend kan ni bada i vår inomhuspool, basta och sist men inte minst – testa någon av behandlingarna hos Relaxx Floating.

Seniorpaket

Bo bra och ät gott på Quality Hotel Vänersborg. Är du över 65 år bor du billigare hos oss. Utnyttja erbjudandet och unna dig lite vardagslyx eller guldkant på helgen.

Fiskepaket

Vänersborg med omnejd är ett populärt område för hobby- och sportfiskare. Fiska regnbåge, abborre, gädda eller gös. Bo bekvämt och ät gott på Quality Hotel efter en heldag utomhus. 

Skollovspaket

Ta med familjen till Quality Hotel Vänersborg och njut av en hotellvistelse som passar både stora och små. Hos oss kan ni slappna av, äta gott och samtidigt ha nära till regionens sevärdheter och äventyrsmöjligheter.

JULBORDSPAKET 2018

Välkommen till vårt trevliga julbord med underhållning av Handsome Brothers, vi startar den 30 november.