Bo på Quality Hotel Vänersborg

På Quality Hotel i Vänersborg finns boendemöjligheter av alla typer och 122 rum i flera olika prisklasser. Här finns allt ifrån enkelrum för dig som reser ensam till större rum med plats för hela familjen.

Hotellet ligger lite utanför Vänersborgs centrum. Bor du hos oss har du nära till Idrottscentrum och Arena Vänersborg. Där spelar bland annat annat annat IFK Vänersborg sina hemmamatcher i bandyns Elitserie. Under året hålls dessutom flera evenemang och utställningar i arenan till exempel Bomässan, marknader, konserter och galor.

Att Quality Hotel ligger nära Idrottscentrum och besöker Vänersborg för olika idrottsevenemang, till exempel läger eller cuper, har gångavstånd mellan hotellet och de olika hallarna, arenorna och planerna som finns i Vänersborgs Idrottscentrum.

Hos oss finns bra möjligheter att vila och ta det lugnt, vi har såväl herr- som dambastu, inomhuspool uteswimspa och utomhusgym. (Vi stänger av vårt uteswimspa under kalla vintermånader med start vecka 45.) Hotellet fungerar som en utmärkt utgångspunkt för dig som har tänkt resa och göra utflykter i regionen kring Vänersborg. Vid hotellet finns massor av gratis parkeringsplatser och det är enkelt att ta sig till de större vägarna för att vidare ut i regionen.

Hotellet ligger vid Vänerns sydspets och precis bakom hotellet hittades du inloppet till Göta kanals södra del, med bil tar bara 15 minuter till Trollhättan.

Alla är välkomna till oss även hundar.  

Fri parkering

Vår stora parkering är helt gratis så  varför inte att lämna bilen där, ta en promenad in till stan eller passa på att  låna en cykel av oss?

Vi har cyklar för utlåning under sommarhalvåret.

Observera att giltigt parkeringstillstånd behövs nattetid mellan klockan 22.00-06.00 Parkeringstillstånd erhålls i hotellreceptionen.

Hos oss kan ni även ladda er elbil. Vi har tio ladduttag via företaget Pair

https://pair.se/recharge/

Hållbarhetsarbete 

https://www.nordicchoicehotels.se/samhallsansvar/