Konferens på Quality Hotel Vänersborg

Siktar ni på en heldag, ett möte på några timmar eller kanske en kvällsaktivitet med middag? Ni bestämmer hur ni vill ha det – vi fixar det mesta! Dessutom bjuder vi alla våra konferensgäster på godis och frukt. Detta är bara några av anledningarna till att du borde ha din nästa konferens på Quality Hotel Vänersborg.

Oavsett vad det är för konferens, sammanträde, ledningsmöte eller kick-off ni ska arrangera så löser vi det. Vi vet att alla prioriterar olika saker och därför gör vi vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. På Quality Hotel Vänersborg hittar du avskildhet, hög servicenivå och den senaste utrustningen. 

Hos oss kan ni mötas digitalt – Vi har den utrustning ni behöver!

NYHET! Vi har byggt en ny och fin eventhall, den passar perfekt för Event, mässor och stora möten.

Aktiviteter i samband med konferensen 

I närområdet finns en mängd aktiviteter som ni kan ägna er åt under eller efter konferensen.

Vi erbjuder bland annat

  • Floating, massage   
  • Hårdton – Bangolf
  • Musikquize 
  • Lagtävlingar och teambildning i ex. Human table football, lerduveskytte och frisbeegolf hos  Eventsports aktviteter
Bra läge

Quality Hotel Vänersborg har ett bra läge för dig som planerar en konferens i Västsverige. Med 8 mil till Göteborg, 16 till Karlstad och 11 till Skövde fungerar Vänersborg som en knutpunkt. Dessutom går det direkttåg till både Göteborg och Karlstad för den som vill resa extra bekvämt. Om ni planerar att komma mer långväga ifrån är det endast 15 minuters bilresa till Trollhättan-Vänersborgs flygplats.
Som en del av Trestad har vi närhet till mycket och kan erbjuda en mängd olika aktiviteter i samband med er konferens. Ta en titt här bredvid eller hör av er till oss för fler förslag.
Dessutom har vi en stor parkeringsplats med gratis parkering alldeles intill hotellet.