Mat och dryck på Quality Hotel Vänersborg

Mat och dryck är så mycket mer än bränsle för kroppen. Mat och dryck ska vara en fröjd och något att njuta av. På Quality Hotel Vänersborg lägger vi stor vikt på vad vi serverar och hur det smakar. I våra två restauranger serverar vi frukost, lunch och à la carte nästan alla dagar och vår meny har något för alla. Är du inte hungrig kan du besöka vår bar, för att sjunka ner och mysa i någon av sofforna. 

Frukost och lunch

När vi dukar upp till frukost är det en riktig hotellfrukost med alltifrån hemmagjord müsli till färsk frukt. På vardagarna serverar vi lunch på Quality Hotel i Vänersborg. Det finns alltid två rätter, salladsbord att välja mellan och varje vecka har en egen matsedel. Vi erbjuder även många ekologiska alternativ och jobbar på att hela tiden utöka vårt ekologiska utbud. Läs mer om frukost och lunch på Quality Hotel.

KÖK&BAR93

I vår à la carte restaurang KÖK&BAR93 hittar du flera spännande rätter bland annat husmanskost, hamburgare och läckra fiskrätter – självklart finns också vegetariska alternativ. I vår bar finns alltifrån öl och vin till whiskey och drinkar.

Allergier?

Prata med personalen om du har några frågor angående allergener i maten.

Öppettider

Frukost serveras
Mån-fredag 6:30 – 9:30
Helgdagar 7:00 – 10:00

Sommar 06.30-10.00

Lunch serveras
Vardagar 11:30 – 13:30

Mån-lör 17:00 – 22:00

Söndagar stängt (vi erbjuder bjudbuffé till våra gäster)

Vid speciella tillfällen och storhelger kan tiderna ändras. Kontakta oss för aktuella öppettider.