Konferenspaket

Hos oss kan ni välja om ni vill ha konferens under en dag eller om ni också vill övernatta på hotellet. I paketet dagkonferens ingår bland annat förmiddagskaffe med smörgås, Dagens lunchbuffé med måltidsdryck, kaffe. (konferenslunch om man önskar) eftermiddagskaffe med bröd/kaka och lite smått och gott samt konferenslokal, konferensservice, vatten, godis och frukt, mjukglass och popcorn! I övernattningspaketet ingår dessutom en tvårätters middag. Kontakta oss för att boka.

Heldag, möte på några timmar eller kanske en kvällsaktivitet med middag? Ni bestämmer hur ni vill ha det – vi fixar det mesta!

Vid paus bjuder vi på mjukglass och popcorn till alla konferensgäster!

  Följande ingår i en dagkonferens:

  • Förmiddagskaffe (rättvisemärkt) med smörgås
  • Lunchbuffé (2 olika rätter) med stort salladsbord, kaffe. 60 kr tillägg serverad serveradlunch
  • Eftermiddagskaffe med bröd/kaka samt lite smått och gott
  • Konferenslokal inklusive vatten, godis och frukt, mjukglass och popcorn!
  • Pc-projektor, blädderblock, block, penna, TV, video och internetuppkoppling

Godis, frukt, mjukglass och popcorn under hela konferensen!

Övernattningkonferens

Allt ingår som ovan samt en 2-rätters middag på kvällen och en övernattning i enkelrum.

Önskar ni endast ett möte på några timmar eller en kvällsaktivitet, ring konferensavdelningen för offert 0521-575727 eller maila konf.vanersborg@choice.se

Hälsokonferens

Varför inte börja hösten med en kickstart för dig och dina medarbetare? Fysisk aktivitet kombinerad med nyttig mat och dryck hjälper oss till ett hälsosamt liv, vi presterar bättre och mår bättre i både arbetslivet och tillsammans med nära och kära. Med en hälsokonferens går såväl aktiviteter som mat i hälsans tecken under hela dagen.

Konferenser i alla storlekar

Vi har erfarenhet av möten och konferenser i alla storlekar. Alltifrån lunchmöten mellan ett fåtal personer till stora konferenser för hela företag. Hör av dig så berättar vi mer om allt vi kan erbjuda och anpassa för just er.