De olika konferenspaketen

Hos oss kan ni välja om ni vill ha konferens under en dag eller om ni också vill övernatta på hotellet. I paketet dagkonferens ingår bland annat förmiddagskaffe med smörgås, Dagens lunchbuffé med måltidsdryck, kaffe. (konferenslunch om man önskar) eftermiddagskaffe med bröd/kaka och lite smått och gott samt konferenslokal, konferensservice, vatten, godis och frukt!

I övernattningspaketet ingår dessutom en tvårätters middag. Kontakta oss för att boka.

Heldag, möte på några timmar eller kanske en kvällsaktivitet med middag? Ni bestämmer hur ni vill ha det – vi fixar det mesta!

Önskar ni ett digitalt möte? – vi har tekniken som behövs!

  Följande ingår i en dagkonferens:
  • Förmiddagskaffe (rättvisemärkt) med smörgås
  • Lunchbuffé (2 olika rätter) med stort salladsbord, kaffe.
  • Eftermiddagskaffe med bröd/kaka samt lite smått och gott
  • Konferenslokal inklusive vatten, godis och frukt
  • Pc-projektor, blädderblock, block, penna, TV, video och internetuppkoppling

Övernattningkonferens

Allt ingår som ovan samt en 2-rätters middag på kvällen och en övernattning i enkelrum.

Önskar ni endast ett möte på några timmar eller en kvällsaktivitet, ring konferensavdelningen för offert 0521-575727 eller maila konf.vanersborg@choice.se

Konferenser i alla storlekar

Vi har erfarenhet av möten och konferenser i alla storlekar. Alltifrån lunchmöten mellan ett fåtal personer till stora konferenser för hela företag. Hör av dig så berättar vi mer om allt vi kan erbjuda och anpassa för just er.

Långsiktiga samarbeten

Kanske är ni vår nästa långsiktiga kund som vi bygger ett samarbete med över tid? Tillsammans kan vi sätta ihop ett bra paket med flera konferenser som löper på under längre tid där ni kan förvänta er trygghet och service, samtidigt som vi kan bjuda på överraskningar när det kommer till mat och upplevelser. Vi har sedan tidigare fler olika konferensavtal med olika kunder, bland annat med statliga myndigheter, Göteborgs stad, Sensus och SISU.